Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο και Απόδειξη

invoice

Μπορείς να εκδίδεις αθεώρητα τιμολόγια και αποδείξεις ή ακόμα και να καταγράφεις τα παραστατικά σου απευθείας μέσα απ' το Orbi, χωρίς χαρτιά και μπλοκάκι.

Δες εδώ ποια επαγγέλματα μπορούν να επωφεληθούν απ’ την ηλεκτρονική έκδοση παραστατικών στο Orbi σύμφωνα με το νέο ΚΦΑΣ

 

 

 

timologia

Έκδοση αθεώρητου τιμολογίου και απόδειξης

Έκδωσε τα αθεώρητα τιμολόγια και τις αποδείξεις σου και στα αγγλικά μέσα απ' το Orbi για τους πελάτες σου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, εύκολα και με όλα τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται απ’ την ελληνική νομοθεσία.

Αποθήκευσε το .pdf αρχείο στον υπολογιστή σου και εκτύπωσέ το ή κοινοποίησέ το ηλεκτρονικά στον πελάτη σου.

parastatika

Καταγραφή χειρόγραφων παραστατικών

Κατάγραψε όλα τα χειρόγραφα παραστατικά σου είτε αυτά είναι πωλήσεις, είτε αγορές, επισυνάπτοντας και το πρωτότυπο, για να έχεις τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών και των λογιστικών σου υποχρεώσεων.

pliromes

Παρακολούθηση της πληρωμής σου

Σημείωσε το χρόνο, τον τρόπο πληρωμής (μετρητά, κάρτα, τραπεζικός λογαριασμός) και τις δόσεις που πιθανόν να απαιτούνται για την αποπληρωμή της αμοιβής σου.

forologikes anagkes

Ενδεικτική αποτύπωση φορολογικών υποχρεώσεων

Εφόσον εκδίδεις και καταγράφεις όλα τα τιμολόγια και τις αποδείξεις σου στο Orbi, έχεις διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή μια ενδεικτική αποτύπωση των φορολογικών σου υποχρεώσεων μέσω εξειδικευμένων αναφορών, όπως:

  • Κινήσεις Εσόδων Εξόδων
  • Πίνακας ανάλυσης των ποσών που πρέπει να συμπεριλάβεις στην Περιοδική Δήλωση ΦΠΑ
  • Ετήσια Αναφορά Πελατών Προμηθευτών (ΚΕΠΥΟ)
  • Μηνιαία και Τριμηνιαία Κατάσταση Πελατών Προμηθευτών

Έτσι αποκτάς μεγαλύτερο έλεγχο αναφορικά με τα λογιστικά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο βελτιώνοντας τη συνεργασία με τον λογιστή σου.